El coronavirus ha transformat radicalment. D’aquesta manera, el comerç en línia ha d’estar ja implementat, CALCELINEA és una microempresa de fabricació de mitjons i leotards des de més de 35 anys d’experiència.

A això se li suma la presència digital a RRSS. El que fa uns anys semblava impossible, avui és una realitat. Les Xarxes Socials poden funcionar com un altaveu de gran rellevància en la nostra fabricació de mitjons i leotards a Calcelinea també estem especialitzats en personalitzar els mitjons i leotard per a col·legis, associacions, empreses que necessiten complementar col·leccions de vestir amb els complements importantíssims com els mitjons, que poden comprar a Calcelinea.

A priori, els nostres clients es redueixen a la seva ciutat, barri o poble, tenim la nostra botiga en línia.

Feia temps que el comerç tèxtil feia temps amb el repte de la digitalització i la transició verda a l’horitzó. La pandèmia ha accelerat aquestes necessitats. Per tant, les mitjanes i petites empreses del sector tèxtil necessitem “posar-nos les piles” i adaptar-nos a aquesta nova realitat que, sens dubte, ha arribat per quedar-s’hi.