Mitjons de Bambú

Calcelinea S.L. presenta els mitjons de bambú 100% naturals, són transpirables, absorbents i mantenen la teva pell fresca i inodora per a l’ús diari.

El bambú és una de les plantes de més ràpid creixement de la naturalesa, el que el converteix en un material idoni per a una producció ecològica i sostenible.

Una hectàrea de bambú produeix 10 vegades més fibra que l’hectàrea de cotó i necessita menys aigua.

En resum, hi ha altres opcions i ja s’estan fent comercialment viables, en cada continent i regió hi ha varietats de la majoria de les plantes que poden complementar el cultiu vegetal per tèxtil.

El bambú té un component molt especial natural capaç d’eliminar qualsevol olor corporal.

Mitjons de Bambú

Les principals propietats dels mitjons fabricats amb fibra de bambú són:

 

Suavitat: la roba de bambú és una de les més suaus, gràcies als seus fines fibres extretes de la planta, a més de que compta amb una brillantor natural com la seda.

Hipo al·lergènic: les peces fetes de bambú posseeixen propietats no irritants a la pell, fent-les ideals per a gent amb pell sensible.

Regulador termal: en ser d’origen natural, les fibres de bambú proveeixen les característiques tèrmiques que fan, que s’estigui càlid a l’hivern i fresc a l’estiu, alguna cosa similar al cotó.

Absorbeix la humitat: Gràcies a l’estructura en creu de les fibres de bambú, permeten que les peces tinguin una absorció superior, provocant una sensació de frescor. La fibra de bambú és 4 vegades més absorbent que les fibres tradicionals.

Transpirable: la qualitat porosa de les fibres de bambú serveix per permetre que la nostra pell respiri amb llibertat; la roba feta amb bambú no s’enganxa al cos quan fa calor.

Anti-bacteriana: la tela de bambú conté agents anti-bacterians únics, que prevenen que apareguin bacteris en ella, el que vol dir que ajuda a cuidar la nostra pell, fins i tot després de 50 cicles de rentat.

Mitjons de Bambú

Són els mitjons més increïbles que tindràs mai el plaer d’utilitzar!

Fets de la viscosa del bambú, són absorbents i mantenen els peus secs, frescos i inodors.

Els mitjons de bambú són fabulosos per a l’ús diari i com mitjons esportius, oferint comoditat ultra suau i són transpirables.

Si practiques esports o tendeixes a tocar de peus suats, ¡els mitjons de bambú són els mitjons per a tu!

Els mitjons de bambú tenen característiques naturals que evaporen la suor, mantenen els teus peus secs, inodors i frescos.

No només això, la fibra de bambú té propietats de regulació “Termale” també, mantenint els peus perceptiblement més calents a l’hivern i agradables i frescos a l’estiu.

calcetines-de-bambu-1
Característiques:

85% viscosa de bambú Certificada FSC y Oeko-Tex, 15% poliamida.

Propietats:
 • Peça molt còmoda.
 • Més suau i brillant que la seda.
 • Quatre vegades més absorbent que el cotó.
 • Transpirable, no s’enganxa a la pell. Filtre raigs UV.
 • La seva acció bactericida natural elimina les males olors.
 • Atenua l’al·lèrgia en ser ecològica i no irritant.
 • Resulta càlida a l’hivern i fresca a l’estiu.
 • El seu assecat és ràpid i gairebé no necessiten planxa.
 • Alternativa ecològica i saludable a les fibres sintètiques.
 • Ideal per a pells delicades i com a regal útil.
 • Gran resistència i llarga durada.
Els nostres consells d’utilització:

Per mantenir l’eficàcia i augmentar la vida útil de la teva peça, és fonamental que segueixis les instruccions de rentat indicades en l’etiqueta.

 • Mantingues el producte allunyat del foc.
 • No rentis els productes barrejats amb un altre tipus de peces.
 • Et recomanem rentar amb detergent ecològic.

La planta de bambú és el principal aliment de l’ós panda, el que justifica la seva presència simpàtica en el nostre logotip.

El bambú presenta algunes particularitats que el fan únic, ja que creix i es regenera amb gran facilitat sense necessitat de rebre ajuda química alguna com abonaments o pesticides.

En ser naturalment resistent a pestes i plagues, a més de requerir poca quantitat d’aigua per la seva formidable desenvolupament: aconsegueix la seva alçada màxima en només 3 mesos i la seva maduresa en 3 o 4 anys.

A més, una hectàrea de bambú produeix 10 vegades més fibra que el cotó.

Els brots de bambú es trituren en origen fins a formar una pasta molt homogènia, la qual és posteriorment tractada per transformar-la en fibres.

Aquestes fibres, ja dins dela UE, es filen per torsió per aconseguir els fils suaus i alhora resistents del que seran les peces un cop teixides.

Opcionalment tenyides amb colorants naturals i finalment confeccionades amb fils de cotó orgànic per mantenir a ultrança el més absolut respecte ecològic.

Per això les mares poden protegir la pell delicada dels seus nadons amb una total confiança i les persones amb problemes dermatològics poden millorar la cura de la seva epidermis, fins i tot en dermatitis extremes com la psoriasi.