La nostra societat produeix, consumeix i rebutja tones de peces de vestir a diari i la humanitat s’enfronta el repte de convertir la indústria tèxtil en un sector sostenible i amigable amb el planeta.

Per això nosaltres Calcelinea donem suport l’ús de fibres ecològiques o sostenibles i un consum responsable i racional fabricant els mitjons i leotards amb aquests materials.

Utilitza de forma racional dels recursos naturals, consumir la mínima quantitat d’energia i d’aigua, mantenir les característiques naturals de la matèria primera, reduir els processos químics, apostar per processos físics o mecànics, utilitzar elements bio-degradables que no danyin la salut de els treballadors i consumidors és fonamental per Calcelinea al fabricar els nostres mitjons.

Cada vegada que Fabriquem en Calcelinea mitjons i leotards, fem servir fibres ecològiques beneficiem a l’ecosistema, a la nostra salut i a la societat. En les nostres col·leccions pots trobar aquestes fibres:

Bambú

Mitjons fabricats en Calcelinea amb bambú, una fibra ultra-suau amb un delicat acabat setinat, és una planta de creixement espectacular ment ràpid, que creix tan sols alimentat per l’aigua de la pluja sense requerir de reg addicional, d’una gran resistència a plagues i fongs, amb el que no necessita de l’ús de cap insecticida ni pesticida en el seu cultiu.

Té característiques anti-bacterianes i fungicides, de manera que a més de respectuosa amb la nostra pell, fa que es mantingui més temps sense males olors dels peus ho agraeixen, amb els nostres mitjons Calcelinea. Es un termos-regulador natural i més posseeix una construcció que facilita la transpiració i la sensació de frescor.

Acrílic: Fibra sintètica suau, càlida i lleugera que es pot rentar a màquina, seca ràpidament i té una llarga vida útil. No encongeix ni perd gruix ni tampoc es dóna de si. Té propietats hidroabsorbents. A Calcelinea fabriquem leotards i mitjons molt utilitzats per als col·legials.

– Coolmax: Fibra de polièster de quatre canals (vol dir que cada fil es subdivideix en quatre en el seu interior) i alt rendiment desenvolupada per afavorir el trasllat de la humitat i accelerar l’evaporació de la transpiració. mitjons Fabricats en Calcelinea . Alta resistència a l’abrasió, amb aspecte estètics i confort moderns.

SOFTAIR.
– Mitjons fabricats a Calcelinea
: Ofereixen un tacte sedós a el cos. Sent la suavitat una de les seves característiques principals, és una fibra elàstica, que garanteix gran confort, llibertat de moviment i adaptable als peus.

Transporta la humitat a l’exterior perquè aquesta s’evapori, sent un procés més ràpid i mantenir el peu sec, augmentat el rendiment fins i tot en les condicions més extremes, obtenint mitjons transpirables fabricats a Calcelinea

– Elastà: Teixit elàstic i flexible que sol combinar amb altres teixits com el Polartec per millorar la mobilitat i els mitjons fabricats per Calcelinea s’adapten a el peu, sense arrugues permetent l’ajust perfectament a peu sense ocasionar molèsties.
és una fibra de elastòmer No és un teixit sinó una de les fibres que componen un teixit. Les seves propietats són de donar elasticitat i major qualitat s’utilitza conjuntament amb altres fibres per fabricar teixits òptims per produir roba interior, roba femenina, mitjons CALCELINEA. També estan presents en pantis i mitjanes així com en roba esportiva i en roba de bany, ja que gràcies a les seves propietats elàstiques atorga llibertat de moviments als esportistes que la utilitzen.

– MERYL mitjons fabricats per Calcelinea: És una fibra de niló amb una funció antibacteriana que garanteix la bona higiene encara durant l’activitat física intensa. La fibra també té una protecció més forta UV que el cotó i això dóna bona protecció de la pell contra la radiació perillosa. Les funcions antibacterianes, combinades amb la lleugeresa i la flexibilitat de niló li donen una roba que és molt resistent i convenient per a esports a l’aire lliure.

– Organic Cotton: El cotó orgànic es cultiva usant mètodes i materials amb un baix impacte mediambiental. Els sistemes de producció orgànica mantenen i augmenten la fertilitat de terra i redueixen l’ús de fertilitzants i pesticides tòxics emmagatzemant la calor. Al baixar la temperatura corporal inverteix el procés, alliberant calor. El procés també redueix la transpiració i augmenta el confort Aquest cotó (no modificat genèticament) creix de forma natural sense pesticides o fertilitzants artificials, és processat sense usar químics tòxics, es preserva la salut dels treballadors ia més la terra per a usos futurs.

– Tactel: Fibra especialment pensada per a la confecció de mitjons que Calcelinea utilitza per a la producció de les seves peces i roba interior. És una patent de la casa Dupont, i la seva millor basa és la suavitat i la facilitat de manteniment.

– Thermolite: Fibra de polièster compost de fils buits que retenen l’aire calent que desprèn el cos. O. Mínim pes per a unes capacitats tèrmiques més que acceptables. A l’ésser sintètic, treballa bé sota condicions d’humitat. La quantitat de farciment es mesura en la majoria dels casos en grams per metre quadrat. Com en tots els teixits que ja porten un temps al mercat, hi ha diverses versions de Thermolite atenent a la seva densitat, composició i / o prestacions, per a la fabricació de mitjons a Calcelinea.