L’economia d’avui és injusta i la concentració de riquesa està en poques mans, indica que estem vivint en una nova època i necessitem construir una societat més justa per a un futur millor per a tothom. Necessitem persones i empreses compromeses per això, alhora que la nova generació ens exigirà que siguem respectuosos amb el medi ambient.

Ètica, valors i comportaments. La velocitat no serveix de res si anem en el sentit equivocat, passant per alt coses tan importants com l’educació i la destinació del planeta. Hem d’afrontar aquests reptes persones positives per al bé i això tenim l’obligació de ser qualsevol de nosaltres.

La marca Calcelinea – DoReMi es va iniciar el 1986, amb l’objectiu d’aportar categoria als seus productes elaborats i distribuïts amb una gamma de mitjons i leotards que genera confiança pel que fa a la qualitat i procés d’elaboració, som respectuosos amb el medi ambient i aportem nostre petit esforç a dinamitzar el producte personalitzat i de proximitat. Disposem d’una estreta col·laboració amb l’empresa de logística per a la distribució dels nostres mitjons i poder planificar el temps real en equip per a la seva distribució. Tenim un reconeixement dels nostres clients amb la seva fidelitat a seguir comprant els nostres mitjons i posem a la seva disposició la venda on-line.