L’ús de mitjons fets de fibra de bambú no és només una tendència de la moda d’avui en dia, sinó que és una resposta a la necessitat de producció i utilització de materials de fonts sostenibles, biodegradables i amigables amb el medi ambient. De fet, els mitjons de bambú estan entre les diverses peces que poden ser confeccionades amb les fibres d’aquesta popular planta.

Per què el bambú?

La indústria de la roba ha estat llargament dominada per l’ús del cotó. No obstant això, han aparegut algunes idees revolucionàries i innovadores i el bambú és ara usat com
matèria primera per a la fabricació de teles i robes ecològiques.

Per començar, el bambú és sostenible en si mateix. Creix molt ràpid sense la necessitat de tediosos processos de reg, fertilització i cultiu.

No cal utilitzar pesticides químics en el cultiu del bambú, ja que el mateix és naturalment resistent a les pestes. D’altra banda, només necessita una quantitat mínima d’aigua
parell a créixer.

A més, millora la qualitat de l’aire que respirem perquè absorbeix més diòxid de carboni i allibera més oxigen a l’atmosfera. El bambú és 100% natural i biodegradable.

Llavors, per què escollir mitjons de bambú? Els mitjons de bambú tenen molts beneficis i segurament trobaràs moltes raons per desfer-te dels vells mitjons de
cotó que tens.

Còmodes

Els mitjons de bambú són lleugers, suaus i se senten sedosos sobre la pell, fent que el seu ús diari sigui molt còmode.
Són hipo al·lergènics, la qual cosa és grandiós per als que tenen pell sensible.
Constitueixen un tractament perfecte per als teus peus.

Altament Absorbents

Els mitjons de bambú són més absorbents que els de cotó. Absorbeixen la humitat i l’allunyen efectivament dels teus peus, deixant-los frescos i secs. Al costat d’aquesta característica, les propietats antibacterianes del bambú mantindran a ratlla la suor i la mala olor.

Durables

L’amortiment incorporada en els mitjons de bambú fa que durin més, i es mantenen amb la mateixa forma i suavitat després de molts rentats.

Calcetines de Bambú - La nueva Tendencia