LA REVOLUCIÓ SOSTENIBLE

La nostra empresa Calcelinea, preocupada pel medi ambient, avui el packaging s’ha convertit en una qüestió multidisciplinar on entren en joc el disseny, el màrqueting, la comunicació, la sostenibilitat, estratègia de vendes, els processos de fabricació, la logística i la distribució dels nostres mitjons i leotards.

CONSUMIDOR MÉS EXIGENT

El nostre repte en Calcelinea és desenvolupar estratègies de packaging més sostenibles i compromeses amb les exigències dels nostres clients, destinem els nostres esforços en el redisseny d’envasos i embalatges amb l’objectiu de facilitar el seu reciclatge i maximitzar l’aprofitament, que utilitzem en els nostres productes de mitjons i leotards.

RESPECTEM EL MEDI AMBIENT

La consciència ecològica ha arribat a el punt d’influir en el comportament de consumidor, qui busca empreses implicades en el canvi i que s’utilitzin embalatges ecològics com el cartró o els seus diferents formats de bosses de paper, que Calcelinea proposa en els seus articles de mitjons i leotards .

El 80% dels nostres clients agraeixen que l’embalatge garanteixi que el producte li arribarà protegit i en perfectes condicions però sense sobredimensionar el packaging dels nostres productes tèxtils de mitjons i leotards.