LIDERATGE, té a veure amb el canvi, amb la visió de futur i decidir que cal fer i alinear les persones amb aquesta visió per aconseguir a més que estiguin satisfetes.

La gestió de canvi, té a veure amb la complexitat: planificació i pressupostos, organització i personal, control i solucions de problemes, treballant en equip i fer bé les coses per tal que s’assoleixi aquesta visió

EL MÀRQUETING, essencial de l’negoci està en canviar, per exemple mitjons per diners. Però en el fons es tracta d’aconseguir persones satisfetes amb la seva compra, que repeteixen una i altra vegada.

Com a sector ho estem fent molt bé en qualitat, comercialització, preus i gamma de producte, la fabricació de leotards i mitjons amb materials en cotó orgànic, bambú etc. En costos vam treure excel·lent (qualitat-preu), som eficients, en sostenibilitat ho fem bé, però estem sempre intentant millorar. La nostra empresa CALCELINEA fabricant de mitjons i leotards amb experiència des de 1983 està descartant a utilitzar i eliminar el plàstic de l’paisatge.