A través de la present política de privacitat Calcelinea SL desitja informar totes les persones que naveguin i accedeixin a la pàgina web https://calcetinespersonalizados.es, sobre els tractaments de dades personals realitzats.

L’accés a la pàgina web no requereix un registre previ. En tot cas, l’Usuari amb la seva navegació accepta íntegrament la present política de privacitat i política de cookies.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

Calcelinea SL, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, en qualitat de Responsable de l’Tractament de les dades personals proporcionades li facilita la següent informació:

Responsable de l’Tractament:

Raó Social: Calcelinea S.L.
NIF: B-62464920
Adreça: c / Balmes, 30

Correu electrònic: info@calcetinespersonalizados.es

Cap de l’tractament: Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de:

  1. Gestionar l’ús de les funcionalitats posades a disposició a través del Lloc Web, entre elles, la resposta a sol·licituds i / o consultes realitzades així com la preparació de pressupostos.
  2. Mantenir informats als Usuaris de productes i / o serveis de Calcelinea S.L, a través de correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents, sempre que l’Usuari hagi prestat el seu consentiment marcant la casella corresponent.

Legitimació : El tractament d’aquestes dades està legitimat pel consentiment de l’interessat i aquest cas per l’execució de les obligacions contractuals i / o negocials.

Criteris de conservació de les dades : Les dades no es conservaran més temps de l’necessari per als quals han estat demanades, excepte que hi hagi una obligació legal.

Comunicació de les dades : No es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat.

Transferències internacionals de dades : No es realitzen Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

Drets que assisteixen a l’Interessat : L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a Calcelinea S.L. o correu electrònic info@calcetinespersonalizados.es

Així mateix, S’informa la persona interessada que podrà revocar el consentiment de l’enviament de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a info@calcetinespersonalizados.es

La persona interessada pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), a través de la seva seu electrònica: www.sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web , o enviant un escrit a C / Jorge Juan nº6 – 28001 MADRID.

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en l’apartat de contacte?

Quant als formularis del Lloc Web, l’Usuari ha d’emplenar els marcats com a “requerit”. No completar les dades personals requerits o fer-ho parcialment pot suposar que Calcelinea S.L. no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, Calcelinea S.L. quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita Calcelinea S.L. han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitza i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

;

Quines mesures de seguretat té implantada l’empresa?

Calcelinea S.L. informa que el tractament que realitza de dades personals es realitza en tot moment d’acord amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades i dels serveis de la societat de la informació.

Calcelinea S.L. té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o de l’medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.